Relatietherapie

begrijpen, doorbreken, verbinden

Is er steeds vaker ruzie, irritatie of afstand? Elke relatie heeft weleens een dip, maar het gaat erom dat jullie ook de veerkracht vinden om weer dichter bij elkaar te komen. Relatietherapie kan daarbij helpen. Relatietherapie is gericht op emoties en verbinding. Binnen de relatietherapie werken we aan onderling vertrouwen, veiligheid en verdieping: de basis van iedere relatie. Je leert je eigen en elkaars gevoelens te begrijpen. Jullie onderzoeken de (negatieve) interactiepatronen die in jullie relatie zijn ontstaan. Dat leidt tot inzichten waarmee je die negatieve patronen kunt doorbreken. Ook leren jullie om steun en begrip bij elkaar te vragen en zo een solide basis te creëren om samen weer verder te kunnen.

Wat is EFT-therapie?

EFT-therapie is ontwikkeld door Sue Johnson. Het gaat heel specifiek over de verbondenheid in relaties. EFT is een model voor relatietherapie dat liefde en emoties centraal stelt. Het model is gebaseerd op de hechtingstheorie. De therapie streeft naar een verbeterde emotionele omgang en verbinding binnen het koppel.

© Tijd voor DynaMiek

Terugbelverzoek

Denk je dat ik de therapeut ben die bij jou of jullie past, of wil je graag weten wat ik eventueel nog meer voor je kan betekenen? Neem dan contact op via het formulier. Dan plannen we snel een persoonlijke kennismaking in!

© All rights reserved 2023 - Design & Realisatie TwoPeanuts.nl